خانه / social media marketing / آموزش تنظیمات مربوط به حریم خصوصی در اینستاگرام

آموزش تنظیمات مربوط به حریم خصوصی در اینستاگرام

حفظ حریم خصوصی می‌تواند یکی از معضلات کاربران اینستاگرام باشد. به واقع چگونه می‌توان در این شبکه اجتماعی از حریم خصوصی خود محافظت نمود؟ در این مقاله قصد داریم که به شرح و آموزش تنظیمات مرتبط با حریم خصوصی در اینستاگرام بپردازیم.با لاین استور همراه باشید.

آموزش حل مشکل آپلود نشدن ویدیو در اینستاگرام

اینستاگرام هم اکنون یکی از پرطرفدارترین و پرکاربرترین شبکه‌های اجتماعی موجود محسوب می‌شود. بدون تردید با اینستاگرام و عملکرد آن آشنایی دارید. اینستاگرام یک شبکه اجتماعی تصویر محور است و پایه‌های ارتباطی اصلی آن مبتنی بر اشتراک‌گذاری عکس و ویدیوهای کوتاه هستند. در واقع سبک خاص این شبکه اجتماعی و تصویر محور بودن آن که ایده‌ای نو و خلاقانه را به همراه داشته منجر شده که محبوبیت آن به شدت افزایش پیدا کند.

Image result for ‫آموزش پروموت در اینستاگرام یا ارسال پروموشن در اینستاگرام‬‎

اما مشکلی که به تازگی به وفور در اینستاگرام شاهد آن هستیم مربوط به ساخت اکانت‌های جعلی یا به اصطلاح فیک (Fake) می‌شود. اگرچه ساخت اکانت فیک و استفاده از عکس جعلی سایر افراد در اینستاگرام نقض قوانین و ضوابط آن محسوب می‌شود اما با این حال به وفور شاهد این امر هستیم. هم اکنون اکانت‌های اینستاگرام متعددی وجود دارند که فیک یا جعلی بوده و در آن‌ها عکس‌های شخصی افرادی که شاید حتی از موضوع باخبر نباشند، اشتراک‌گذاری شده است.

اکانت عمومی (Public) و خصوصی (Private) چیست و چگونه باید اکانت خود را عمومی یا خصوصی کنیم؟

پس از اینکه در اینستاگرام یک اکانت ساختید، به طور پیش فرض این اکانت در حالت عمومی یا Public قرار دارد. عمومی بودن اکانت اینستاگرام به این معناست که هر کاربر دیگری قادر به مشاهده پست‌های شما بوده و می‌تواند آن‌ها را لایک کرده یا در زیر پست‌هایتان کامنت ثبت کند.

اما اینستاگرام این امکان را در اختیار کاربران قرار می‌دهد تا اکانت خود را خصوصی یا Private کنند. با خصوصی یا Private کردن اکانت دیگر تمام کاربران اینستاگرام قادر به مشاهده پست‌های شما نخواهند بود و تنها افرادی که در لیست فالوورهای شما قرار داشته باشند قادر به مشاهده پست‌هایتان می‌شود. ضمنا در این شرایط افرادی که تمایل به اضافه شدن به لیست فالوورهایتان را داشته باشند باید برایتان درخواست ارسال کنند و سپس با موافقت شما به این لیست اضافه خواهند شد. به منظور خصوصی کردن اکانت اینستاگرام خود در دستگاه‌های آی او اسی و ویندوزفون‌ها مراحل زیر را طی کنید:

  • به بخش پروفایل اکانت خود مراجعه کنید.
  • آیکون شبیه به خورشید موجود را لمس کنید.
  • گزینه Private Account را فعال نمایید.

به منظور خصوصی کردن اکانت اینستاگرام خود در دستگاه‌های اندرویدی مراحل زیر را طی کنید:

  • به بخش پروفایل اکانت خود مراجعه کنید.
  • آیکون سه نقطه موجود را لمس کنید.
  • گزینه Private Account را فعال نمایید.

به طور کلی قابلیت خصوصی کردن اکانت یکی از بهترین ویژگی‌های مرتبط با حفظ حریم خصوصی در اینستاگرام به شمار می‌رود که افراد علاقمند می‌توانند از آن استفاده کنند.

چه کسانی قادر به مشاهده تصاویر بخش فوتومپ (Photo Map) اکانت اینستاگرام من هستند؟

شما تنها فردی هستید که قادر به مشاهده تصاویر بخش فوتومپ اکانت خود خواهید بود.

چه بخش‌های از یک پروفایل خصوصی توسط افراد ناشناس قابل مشاهده است؟

اگر اکانت اینستاگرام خود را خصوصی کنید، افراد متفرقه قادر به مشاهده پست‌های شما، لایک کردن آن‌ها و ثبت نظر در زیر پست‌هایتان نخواهند بود اما می‌توانند به صفحه اصلی پروفایلتان مراجعه کنند. در این شرایط آن‌ها پست‌های شما برای این افراد ناشناس نمایش داده نمی‌شود اما عکس پروفایل، بیوگرافی، نام کاربری، لیست فالوورها و فالویینگ‌های اکانت اینستاگرام شما برای هر فرد متفرقه نمایش داده می‌شود.

اگر اکانت اینستاگرام خود را خصوصی کنیم، هشتگ‌های تعیین شده برای پست‌هایمان چگونه عمل می‌کنند؟

هشتگ در واقع عبارتی است که به نوعی با پست ارسالی کاربر ارتباط داشته و سایر افراد را قادر به درک بهتر پست ارسال می‌کند. همچنین هشتگ‌ها منجر می‌شوند که پست کاربر در جستجوهای اینستاگرام قابل مشاهده باشد.

چرا در اینستاگرام انفالو می شویم ؟

هنگامی که شما برای پست ارسالی خود هشتگ تعریف کنید، در واقع کلمه کلیدی را برای آن تعیین کرده‌اید. چنانچه این کلمه توسط سایر کاربران اینستاگرام جستجو شود، عکس یا پست ارسالی شما هم در لیست پست‌های مرتبط نمایش داده خواهد شد. اما این موضوع مربوط ب شرایطی است که پروفایل اینستاگرام شما عمومی یا Public باشد. اگر اکانت اینستاگرام خود را خصوصی یا Private کنید دیگر افراد ناشناس حتی پس از جستجوی هشتگ‌های مرتبط با پست‌های شما هم قادر به مشاهده پست‌هایتان نمی‌شوند. تنها کاربرانی که در لیست فالوورهای شما وجود داشته باشند پس از جستجوی هشتگ مرتبط با پست‌هایتان قادر به مشاهده پست‌های مرتبط شما می‌شوند.

چه کسانی می‌توانند پست‌های اینستاگرام شما را لایک کرده یا زیر آن‌ها کامنت ثبت کنند؟

همانطور که پیش از این اشاره داشتیم، اگر اکانت شما خصوصی باشد تنها افرادی قادر به مشاهده پست‌ها و ثبت نظر در آن‌ها خواهند بود که در لیست فالوورهای شما وجود داشته باشند. در سمت مقابل اگر اکانت شما عمومی باشد، هر کاربری قادر به مشاهده پست‌های شما، لایک و ثبت کامنت در زیر آن‌ها خواهد بود.

چه کسانی می‌توانند پست‌هایی که شما در اینستاگرام لایک کرده‌اید را مشاهده کنند؟

هنگامی که در اینستاگرام یک پست را لایک می‌کنید، نام کاربری شما به لیست لایک‌ کنندگان پست مورد نظر اضافه می‌شود. بنابراین هر فردی که قادر به مشاهده آن پست باشد، می‌تواند اکانت شما را در این لیست مشاهده کند. افرادی که شما آن‌ها را دنبال می‌کنید هم در زیر پست‌های لایک شده توسط شما، قادر به دیدن عبارتی که نشان می‌دهد آن پست را لایک کرده‌اید خواهند بود. فالوورهای شما در بخش Activity هم قادر به مشاهده برخی از پست‌هایی که لایک کرده‌اید خواهند بود.

آیا کامنت‌های اکانت خصوصی پنهان می‌شوند؟

خیر، اگر اکانت اینستاگرام شما خصوصی یا Private باشد، کامنت‌هایی که در زیر پست‌های اینستاگرام ثبت می‌کنید از دید کاربران این شبکه اجتماعی پنهان نخواهند شد.

اگر در زیر یک پست مربوط به اکانت خصوصی خود، فردی که در لیست فالوورهایمان قرار ندارد را منشن کنیم، وی قادر به مشاهده پست ما می‌شود؟

خیر، در این شرایط وی تنها بخشی از کامنت ثبت شده در پست خصوصی شما را مشاهده خواهد کرد.

اگر اکانت خصوصی اینستاگرام خود را با سایر شبکه‌های اجتماعی همگام‌سازی کنیم، تکلیف حریم خصوصی در پست‌های ارسالی چه می‌شود؟

در شرایطی که اکانت اینستاگرام شما خصوصی یا Private بوده و با یک شبکه اجتماعی دیگر در تعامل باشد. سرنوشت پست‌هایی ارسالی شما به تنظیمات حریم خصوصی اعمال شده در شبکه اجتماعی در تعامل با اینستاگرام بستگی دارد. به عنوان مثال تصور کنید که اکانت اینستاگرام خود که خصوصی است را با اکانت فیسبوک‌تان همگام‌سازی کرده‌اید. در این شرایط اگر پستی را در اینستاگرام اشتراک گذاری کنید، اشتراک گذاری آن در فیسبوک وابسته به تنظیماتی می‌شود که در فیسبوک لحاظ کرده‌اید.

اگر به طور ناخواسته درخواست فالو کاربر را قبول کردیم و قصد داشتیم که وی را از لیست فالوورهای خود خارج نماییم باید چه کنیم؟

در این شرایط باید به پروفایل اینستاگرام فرد مورد نظر مراجعه کرده و وی را بلاک کنید تا از لیست فالوورهای شما حذف شود.

ارور too many users have been registered on this device ساخت اکانت اینستاگرام

اگر عکس خود را در پروفایل جعلی مشاهده کردیم چه کنیم؟

استفاده از عکس‌های جعلی و مرتبط با اشخاص دیگر در اینستاگرام جزء نقض قوانین آن محسوب می‌شود. در صورتی که با موارد این چنینی برخورد داشتید، می‌توانید پروفایل جعلی موجود را گزارش یا ریپورت کنید تا مسدود شود.

منابع:موبایل کمک،نت نیوز

اشتراک گذاری کنید

درباره‌ی وحید پیشخانی

دانشجویی که متخصص شبکه ، امنیت و برنامه نویسی ست و علاقه مند به محتواگذاری مربوط به شبکه های اجتماعی و فضای مجازی

اینو دیدی ؟

کوتاه کننده لینک چیست؟

کوتاه کننده لینک چیست؟

حتماً تا کنون با لینک های کوتاه شده مواجه شده‌اید. این لینکها معمولاً دارای ترکیبی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.