خانه / social media marketing / چگونه تمام حسابهای کاربری شبکه های اجتماعی خود را پاک کنیم؟
چگونه تمام حسابهای کاربری شبکه های اجتماعی خود را پاک کنیم؟

چگونه تمام حسابهای کاربری شبکه های اجتماعی خود را پاک کنیم؟

اگر می‌خواهید نحوه‌ی حذف حساب کاربری  توییتر، اینستاگرام و دیگر شبکه‌های اجتماعی محبوب را یاد بگیرید،باما در لاین استور همراه باشید.

دلایل زیادی وجود دارد که بخواهید حساب‌های کاربری خود را در شبکه‌های اجتماعی حذف کنید؛ شاید دلتان برای روزهایی که هویت شما در اینترنت ناشناس بوده تنگ شده است یا شاید نگران سیاست‌های مربوط به حریم شخصی هستید؛ اگر به هر دلیلی، دیگر تمایلی به ادامه‌ی فعالیت در شبکه‌های اجتماعی ندارید، می‌توانید به‌راحتی صفحات خود را حذف کنید.

چندین راه برای حذف حساب‌های کاربری و سوابق فعالیت‌های شما در شبکه‌های اجتماعی وجود دارد. برای انجام این کار به روش‌های خاص مثل روش فیسبوک محدود نیستید. در حقیقت سرویس‌ها و اپلیکیشن‌های آنلاین زیادی وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها برای حذف حساب‌های کاربری اجتماعی خود استفاده کنید.

در این‌ مقاله قصد داریم روش‌های مرسوم و نیز ابزارهای جدیدی را که برای حذف اکانت‌های  برخی ازشبکه‌های اجتماعی در دسترس قرار دارند، به شما معرفی کنیم:

حذف حساب‌های کاربری از طریق خود شبکه‌های اجتماعی

اکثر شبکه‌های اجتماعی بزرگ، امکان حذف یا غیر فعال کردن حساب کاربری را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند. البته میزان آسان بودن این روش‌ها بسته به سرویس‌های مختلف، متفاوت است و شاید انجام این فرآیند در برخی سرویس‌ها آسان‌تر از سایت‌های دیگر باشد.

در وب‌سایت BackgroundChecks.org یک بخش کلی وجود دارد که با مراجعه به آن می‌توانید درجه‌ی سخت بودن روش حذف حساب‌ کاربری را در شبکه‌های اجتماعی و سرویس‌های مختلف، مشاهده کنید. در بخش JustDeleteMe وب‌سایت یاد شده، اطلاعاتی در مورد روش‌ حذف اکانت‌ وب‌سایت‌های اجتماعی از طریق کانال‌های رسمی ارائه‌ شده است؛ این بخش همچنین میزان آسان بودن روش حذف حساب‌ کاربری را در هر سرویس نشان می‌دهد. در ادامه روش‌های رسمی ارائه‌شده توسط شبکه‌های اجتماعی بزرگ را برای حذف حساب‌های کاربری، با هم مرور می‌کنیم.

گوگل پلاس

اگرچه +Google هم‌اکنون محبوب‌ترین شبکه‌ی اجتماعی جهان محسوب نمی‌شود؛ اما افراد زیادی در این سرویس ثبت نام کرده‌اند. برای حذف حساب کاربری در این شبکه‌ی اجتماعی می‌توانید به بخش تنظیمات اکانت خود مراجعه کنید.

البته به دلیل یکپارچه بودن گوگل پلاس با بسیاری دیگر از سرویس‌های گوگل، همه‌ی داده‌های شما پس از حذف حساب کاربری در این سرویس پاک نخواهد شد؛ در واقع به‌منظور حذف کامل اکانت خود باید به‌صورت جداگانه به هر یک از این سرویس‌ها مراجعه و حساب کاربری مخصوص هر کدام را حذف کنید. به‌عنوان مثال با حذف اکانت گوگل پلاس، تصاویر به اشتراک گذاشته‌شده توسط شما حذف نخواهد شد و برای انجام این‌کار باید به گوگل فوتوزرجوع کنید.

علاوه بر این، اطلاعات دیگری مثل دیدگا‌ه‌های محلی، پس از حذف حساب کاربری گوگل پلاس همچنان باقی خواهند ماند. در نتیجه باید گفت در اینجا حذف کامل حساب کاربری گوگل پلاس در عمل امکان‌پذیر نیست. در هرحال با انجام این کار پروفایل عمومی و پست‌های شما مخفی خواهند شد.

حذف کامل حساب کاربری در وب سایت‌های گوگل بسیار پیچیده‌تر از سایر سایت‌های اجتماعی است؛ به‌عنوان مثال حذف حساب کاربری گوگل فوتوز فقط با حذف کامل حساب کاربری گوگل امکان‌پذیر است و مسلما حساب کاربری گوگل، شامل سرویس‌های دیگری چون جیمیل نیز می‌شود. بر اساس اعلام وب‌سایت‌هایی مثل JustDeleteMe، درجه‌ی سختی فرآیند حذف حساب کاربری گوگل پلاس، نسبت به سرویس‌های اجتماعی دیگر بیشتر است.

 

ویژگی های توئیتر و روش های جذب فالوور 

وب‌سایت‌هایی برای حذف حساب‌ کاربری

در حال حاضر وب‌سایت‌هایی وجود دارند که امکان پاک‌سازی و حتی حذف کامل حساب‌های کاربری شبکه‌های اجتماعی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند؛ Deseat.me یکی از این‌نوع وب‌سایت‌ها است. این سرویس با استفاده از حساب کاربری گوگل یا اوت‌لوک، لیستی از حساب‌های کاربری اجتماعی و آنلاین شما را ارائه خواهد داد.

یکی از جنبه‌های بسیار مثبت این سایت، گستردگی بالای سرویس‌های تحت‌پوشش است. وب‌سایت یاد شده، اکانت‌های متصل به ایمیل‌تان را که شاید حتی آن‌ها را فراموش کرده باشید، خواهد یافت. این وب‌سایت به شما اجازه می‌دهد اکانت‌های یادشده را حذف یا اشتراک‌های خود را لغو کنید.

Deseat.me از نظر حریم شخصی به اطلاعات لاگین حساب‌های کاربری شما دسترسی نخواهد داشت. علاوه بر این، سرویس یادشده روی دستگاه شما اجرا خواهد شد، نه روی سرورهای خودِ سایت.

در توضیحات این سایت آمده است:

حریم شخصی و امنیت اطلاعات برای ما اهمیت بسیار زیادی دارد. در حقیقت این مورد از ابتدا یکی از تمرکزهای اصلی ما بوده است؛ به همین دلیل ما سرویس خود را روی رایانه‌ی شما اجرا می‌کنیم؛ بنابراین آنچه شما به ما اعلام می‌کنید فقط وضعیت حساب‌های کاربری‌تان است. همچنین به دلیل این‌که ما از پروتکل OAuth 2.0 استفاده می‌کنیم، عملا به هیچ‌یک از اطلاعات مربوط به لاگین حساب کاربری شما در سرویس‌های مختلف دسترسی نخواهیم داشت.

در این وب‌سایت کاربر می‌تواند با استفاده از فیلترِ در نظر گرفته‌شده انتخاب کند که حساب کاربری وی در کدام یک از سرویس‌ها حذف شود.

اشکال چنین سرویس بزرگی این است که اگر فقط قصد حذف یک مورد از حساب‌های کاربری خود را داشته باشید، باید سرویس مورد نظرتان را از بین تعداد زیادی از سرویس‌های اجتماعی تحت پوشش این وب‌سایت پیدا کنید.

سایت‌های دیگری مثل JustDeleteMe و AccountKiller.com نیز وجود دارند که لینک‌هایی را برای حذف حساب‌های کاربری در شبکه‌های اجتماعی مختلف در اختیار کاربران قرار می‌دهند. متأسفانه این وب‌سایت‌ها، نام سرویس‌هایی را که شما در آن‌ها حساب کاربری دارید، ارائه نمی‌دهند؛ بدین ترتیب در این دو سایت باید خودتان لینک‌های مربوط به هر سرویس را پیدا کنید.

در هر حال این‌گونه سایت‌ها ابزار مناسبی برای کسب اطلاعات در مورد روش حذف حساب کاربری در پلتفرم‌های اجتماعی محسوب می‌شوند. می‌توانید در این سایت‌ها روش حذف اکانت سرویس‌های نه چندان مشهور را نیز پیدا کنید.

اسنپ‌چت

سیاست‌های حذف حساب کاربری در اسنپ‌چت به توییتر شباهت دارد. با حذف اکانت خود در این شبکه اجتماعی، اطلاعات مربوط به شما تا ۳۰ روز باقی خواهد ماند و در این مدت می‌توانید حساب کاربری خود را بازیابی کنید. همچنین باید اشاره کنیم که مراحل انجام این کار در اسنپ‌چت بسیار آسان است.

پس از ثبت درخواست حذف اکانت در Snapchat، این سرویس شما را به صفحه‌ی وب مربوط به حذف حساب کاربری انتقال خواهد داد؛ در این صفحه می‌توانید با تایپ نام کاربری و رمز عبور خود، فرآیند حذف اکانت را تکمیل کنید.

برخی از کاربران اسنپ‌چت، محتوای دریافتی از جانب دیگران را با استفاده از اسکرین‌شات در دستگاه خود ثبت می‌کنند و باید اشاره کنیم که با حذف حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی نامبرده، این نوع داده‌ها پاک نخواهد شد. البته حذف اکانت باعث خواهد شد سایر کاربران نتوانند با شما ارتباط برقرار کنند یا برایتان فایل ارسال کنند که در این حالت، پروفایل شما نیز حذف خواهد شد.

اینستاگرام

اینستاگرام نیز همانند فیسبوک امکان غیر فعال کردن یا حذف کامل حساب کاربری را در اختیار افراد قرار می‌دهد. به‌منظور غیرفعال کردن حساب کاربری خود به‌صورت موقت، کافی است از طریق نسخه‌ی تحت وب، وارد صفحه‌ی خود درInstagram شوید و روی گزینه‌ی Edit Profile کلیک کنید. در صفحه‌ی جدید، به پایین اسکرول کنید تا به گزینه‌یTemporarily disable my account برسید. با کلیک روی آن، وارد صفحه‌ای جدید می‌شوید (تصویر بالا) که ضمن ارائه‌ی برخی توضیحات، از شما می‌خواهد دلیل غیرفعال کردن اکانت خود را ذکر کنید. در قسمت ?Why are you disabling your account (به‌معنی چرا می‌خواهید اکانت خود را غیرفعال کنید؟) گزینه‌ای را به‌دلخواه (مثلا Just need a break یا Privacy concerns) انتخاب و در باکس پایینی، رمز عبور خود را وارد کنید. در انتها کافی است روی گزینه‌ی آبی‌رنگ پایین صفحه، کلیک کنید.

جذب فالوور اینستاگرام کاملا خلاقانه

از طرفی اگر می‌خواهید صفحه‌ی خود را به‌صورت کامل حذف کنید، لازم است وارد این لینک شوید، در بخش ?Why are you deleting your account گزینه‌ای را به‌دل‌خواه انتخاب کنید و نهایتا رمز عبور خود را وارد کنید. با کلیک روی گزینه‌ی قرمرزنگ پایین صفحه، اکانت اینستاگرام‌تان به‌طور کلی حذف خواهد شد.

اگر حساب کاربری خود را حذف کنید، پروفایل‌تان به‌همراه فالوورها، لایک‌ها و هرآنچه به‌اشتراک گذاشته‌اید (شامل عکس، ویدیو و کامنت) پاک خواهند شد. در ضمن، نام کاربری و ایمیلی که با اکانت‌تان همگام‌سازی شده است، دیگر برای ثبت‌نام قابل‌استفاده نخواهد بود.

اینستاگرام در بخش قوانین سرویس‌دهی خود به این مورد اشاره کرده است که امکان دارد برخی از پست‌های به‌اشتراک گذاشته‌شده توسط برخی کاربران، حتی پس از حذف حساب کاربری همچنان باقی بمانند.

درادامه با لاین استور باشید تا به معرفی اپلیکیشن هایی برای حذف حساب کاربری بپردازیم.

منابع :زومیتلیبانو

 

اشتراک گذاری کنید

درباره‌ی حانیه افراخته

مهندس افراخته فعال در زمینه شبکه های اجتماعی

اینو دیدی ؟

بیت لی فیلتر و رفع فیلتر شد

بیت لی فیلتر و رفع فیلتر شد

سرویس کوتاه کننده آدرس های اینترنتی bitly دو روز پیش فیلتر و پس از ساعاتی …

۲ دیدگاه ها

  1. سلام سایت خوبی دارید
    چیزایی که در مورد اینستا نمیفهمیدمو یاد گرفتم تشکر#

    • مهندس اکبری | تبلیغات شبکه های اجتماعی مهندس اکبری آموزش شبکه های اجتماعی

      متشکرم که سایت لاین استور رو انتخاب کردید و خوشحالم که این مقاله از لاین استور برای شما مفید بوده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

برای استفاده از تخفیف از کد تخفیف paeez97 استفاده کنید و برای اطلاع از دوره های بیشتر به شماره 09158114564 در تلگرام پیام بدید رد کردن