گزینه حذف پست دیگر در نسخه دسکتاپ فیس بوک وجود ندارد!!

فیس بوک به عنوان بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا با میلیون ها طرفدار، مرتبا تغییراتی را در سیستم و بخش های کاربردی خود انجام می دهد.

به گزارش لاین استور، اخیرا نسخه دستکتاپ فیس بوک یک تغییر بسیار بزرگ اما کاربر ناپسند داشته است. به دنبال این تغییر، کاربران شبکه اجتماعی فیس بوک نمی توانند پست هایی که به اشتراک گذاشته اند را حذف کنند.

 

با توجه به آخرین تغییرات صورت گرفته از سوی فیس بوک، بسیاری از کاربران متوجه شدند که هنگام استفاده از نسخه دسکتاپ این شبکه اجتماعی، دیگر نمی توانند پست های خود را که به اشتراک گذاشته اند، حذف کنند.

اما جای نگرانی نیست، چون گزینه حذف پست همچنان در نسخه موبایل فیس بوک اجرا می شود و کاربران فیسبوک به راحتی می توانند پست مدنظر خود را از طریق اپ موبایلی حذف کنند.

برخی معتقدند که با توجه به  این حجم از نارضایتی کاربران نمی توان آن را جز قابلیت های جدید فیس بوک دانست. عده ای نیز آن را نوعی باگ عنوان کرده‌اند، زیرا گزینه حذف پست هنوز در قسمت «Activity Log» یعنی بخشی که کاربران می توانند پست های اشتراکی را مدیریت کنند، به چشم می‌خورد.

در شبکه اجتماعی توئیتر شاهد هستیم که بسیاری از کاربران در صفحه های توییتر خود از برداشتن گزینه حذف پست در نسخه دسکتاپ فیس بوک اظهار گله‌مندی و نارضایتی کرده‌اند.

مرورگری مخصوص کابران فیس بوک

در حال حاضر، تنها یک گزینه با نام «hide from timeline» در این شبکه اجتماعی وجود دارد که به کاربر اجازه می دهد فقط پست خاصی را پنهان کند و امکان حذف کامل پست وجود ندارد.

شایان ذکر است؛ فیس بوک هنوز در مورد اینکه آیا این یک باگ است یا یک تغییر جدید، واکنشی نشان نداده است.

غیر فعال کردن اکانت

اگر مطمئن نیستید تا اکانت تان را برای همیشه پاک کنید، روش دیگری وجود دارد که با آن می توانید حساب کاربری تان را غیرفعال کنید. با این کار پروفایل تان از دسترسی خارج شده ولی اطلاعات پروفایل به همراه لیست دوستان و …. کاملا برای تان حفظ خواهد شد تا هر زمان که تصمیم به برگشت گرفتید به روال عادی و قبلی برگردید. برای غیر فعال کردن اکانت تان گام های زیر را دنبال کنید.
۱-ابتدا وارد حساب کاربری تان شوید و در گوشه سمت راست و بالای صفحه بر روی Account کلیک کرده و در منویی که باز می شود Account Settings را انتخاب کنید.
۲-در پایین صفحه جدید به عبارت Deactivate Account برخواهید خورد. بر روی deactivate کلیک کنید.

clip_image003[10]

 

 

 

منابع : کلیک , فردا نیوز

About اپراتور لاین استور تبلیغات شبکه های اجتماعی

اینو دیدی ؟

تشخیص ممبر فیک از واقعی

روش تشخیص ممبر فیک از واقعی ❤️

تعریف ممبر تلگرام فیک شاید از خود بپرسید که عضو جعلی چیست؟ همانطور که از …

2 دیدگاه ها

  1. فیسبوک با این تغییری که در نسخه دسکتاپ فیسبوک داد و گزینه حذف پست رو برداشت، قطعا عصبانیت مخاطبان رو در پی داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنل کاربری

پنل ادمین

پنل بازاریاب

پنل همکار طلایی

پنل نمایندگی پایه

پنل نمایندگی ریبرند

پنل نمایندگی ویژه

پنل نمایندگی طلایی