کد شارژ هدیه به ایمیل شما ارسال خواهد شد

مایلم پیشنهادات لاین استور برایم ارسال شود
افزایش ممبر و فالوور شبکه های اجتماعی
اطلاع از بلاک شدن در واتساپ
اطلاع از بلاک شدن در واتساپ

اطلاع از بلاک شدن در واتساپ

5
(1)

گاهی پیش اومده که به کاربری در پیام‌رسان واتساپ پیامی ارسال کرده باشید ولی هیچ بازخورد و یا پیامی از او دریافت نکرده باشید. در این مواقع  ممکن است شما از طرف کاربر مورد نظر در پیام‌رسان واتساپ بلاک شده باشید. متأسفانه واتساپ هیچ پیامی مبنی بر بلاک شدن کاربر توسط کاربر دیگری ارسال نمی‌کنه . البته ترفندهایی برای اینکه بفهمیم در پیام‌رسان واتساپ بلاک شده‌ایم یا نه وجود دارد با لاین استور همراه باشید تا به این موضوع اشاره می‌کنیم.

مشاهده اطلاعت کاربر در صفحه چت

نخستین کاری که باید انجام دهید تا بدانید آیا در پیام‌رسان واتساپ توسط کاربری بلاک شده‌اید یا نه این است که در صفحه چت کاربر مورد نظر روی نام کاربر کلیک نمایید و ببینید آیا جزییات حساب کاربری آن قابل مشاهده است یا خیر . اگر شما نتوانید جزییات حساب کاربری مربوط به کاربر مورد نظر خود مثل عکس پروفایل، آخرین زمان حضور در واتساپ و اطلاعاتی را مشاهده کنید و به آن‌ها دسترسی نداشته باشید قطعا توسط او در واتساپ بلاک شده‌اید و قادر به برقراری ارتباط با او نیستید.

نکته مهم این است که عدم مشاهده عکس پروفایل و آخرین زمان حضور در واتساپ در صفحه چت کاربر الزاما به این معنی نیست که کاربر شما را در واتساپ بلاک کرده است و ممکن است کاربر مورد نظر شما امکان مشاهده آخرین حضور و عکس پروفایل را غیرفعال کرده باشد.

ارسال پیام یا تماس با کاربر مورد نظر برای بررسی بلاک شدن توسط کاربر

وقتی برای کاربری که شما را در واتساپ بلاک کرده است پیامی ارسال کنید، زیر پیام برای شما به جای علامت دو تا تیک، یک تیک ظاهر می‌شود. در واقع پیام شما برای کاربر ارسال نمی‌شود.

اگر برای فردی که شما را در پیام‌رسان واتساپ بلاک نکرده باشد پیامی ارسال کنید در صورت دسترسی کاربر به اینترنت، زیر پیام ارسالی برای شما دو تا علامت تیک نمایش داده می‌شود و وقتی پیام شما خوانده می‌شود رنگ این دوتا علامت به رنگ آبی تغییر می‌کند.

برقراری تماس صوتی با کاربر نیز یک راه برای بررسی این است که آیا توسط این کاربر بلاک شده‌اید یا نه. اگر نتوانید با کاربر تماس برقرار کنید و تماس شما از حالت calling  به حالت ringing تغییر نکند این یعنی شما در واتساپ توسط فرد مورد نظر بلاک شده‌اید. البته توجه داشته باشید که این اتفاق زمانی قابل استناد است که مخاطب شما به اینترنت در زمان برقراری تماس متصل باشد.

 

تلاش برای افزودن فرد مخاطب در یک گروه

این روش یکی از مطمئن‌ترین روش‌ها برای بررسی بلاک بودن در پیام‌رسان واتساپ است. ابتدا یک گره جدید در پیام‌رسان واتساپ بسازید و سعی کنید فرد مورد نظر را به این گروه اضافه کنید. اگر با پیامی مبنی اینکه شما قادر به افزودن این فرد در گروه جدید نیستید، مواجه شدید در واقع شما توسط فرد مورد نظر بلاک شده‌اید و امکان برقراری ارتباط با وی را ندارید.

 

این مطلب مفید بود؟

برای امتیاز دادن به این مطلب از راست به چپ ستاره بدهید !

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا : 1

اولین کسی باشید که به این مطلب ستاره می دهد

این مطلب را مفید میدانید...

برای ارتقاء این مطلب نظر بدهید

پیشهادتان به نویسنده و مدیر سایت

درباره‌ی پشتیبان لاین استور مداحی

سید یحیی مداحی هستم متولد 1365 در مشهد مقدس | از 10 سالگی علاقه مند به کامپیوتر بودم و از سال 1395 به طراحی سایت علاقه مند شدم و فعالیتم رو در این زمینه آغاز کردم ، هنوز هم تشنه به آموختن هر چه بیشتر این علم زیبا و دوست داشتنی ، ممنونم که وقت گذاشتید و این مطلب رو مطالعه کردید . اگر موردی بود حتما در قسمت دیدگاه بیان کنید . امیدوارم که همیشه موفق و پیروز و سربلند باشید .

اینو دیدی ؟

بازیابی پیام های حذف شده واتساپ

بازیابی پیام های حذف شده واتساپ

0 (0) بازیابی پیام های حذف شده واتساپ سلام و درود فراوان به همراهان عزیز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

پنل کاربری

پنل ادمین

پنل بازاریاب

پنل همکار طلایی

پنل نمایندگی مجاز

پنل نمایندگی ریبرند

پنل نمایندگی ویژه