خانه / social media marketing / چگونه افراد را در واتس اپ بلاک کنید؟
چگونه افراد را در واتس اپ بلاک کنید؟

چگونه افراد را در واتس اپ بلاک کنید؟

قابلیت بلاک کردن در پیام رسان‌های مختلف به شما این امکان را می‌دهد تا از دسترسی برخی افراد به حساب کاربری خود جلوگیری کنید. در این مطلب نحوه بلاک کردن افراد در واتس اپ را به شما آموزش می‌دهیم. همراه ما باشید.

واتس اپ یکی از سرویس‌های مشهور در زمینه پیام رسانی بوده که مدت زیادی است شاهد فعالیت آن در این حوزه هستیم. اپلیکیشن واتس‌اپ برای پلتفرم‌های مختلف عرضه شده و افراد زیادی از آن به عنوان پیام رسان پیش فرض استفاده می‌کنند. توسط این پیام رسان محبوب می‌توان به صورت رایگان با دیگر افراد به ارسال پیام‌ و همچنین تماس‌ صوتی و تصویری پرداخت

قابلیت بلاک کردن که مورد مهمی در پیام رسان‌های مختلف محسوب می‌شود، در واتس اپ هم موجود بوده و شما به راحتی می‌توانید آن را برای حساب‌های مورد نظر خود فعال کنید. با بلاک کردن فرد خاصی در واتس‌اپ، دسترسی آن به حساب کاربری شما بسته شده و دیگر قادر به ارسال پیام و یا تماس با شما نخواهد بود. در ادامه مراحل بلاک کردن افراد در واتس اپ را به شما آموزش می‌دهیم. این مراحل مربوط به نسخه موبایل اپلیکیشن واتس اپ بوده و کاربران اندروید و iOS می‌توانند آن را دنبال کنند (ترفندهای واتس اپ را یاد بگیرید).

  1. جدیدترین نسخه از واتس‌‌اپ را با توجه به سیستم عامل خود از گوگل پلی یا اپ استور دانلود کنید.

۲٫ اپلیکیشن را اجرا کرده و وارد صفحه چت فرد مورد نظر خود شوید.

۳٫ روی آیکون سه نقطه موجود در گوشه راست بالای رابط کاربری کلیک کنید.

آموزش بلاک کردن در واتس اپ در لاین استور

۴٫ روی گزینه More کلیک کنید.

بلاک کردن افراد در واتس اپ در لاین استور

۵٫ گزینه Block را انتخاب کنید.

۶٫ یکی از گزینه‌های Block یا Report and Block را انتخاب کنید.

برای بلاک کردن افراد در واتس اپ به نکات توضیح داده شده در ادامه هم توجه کنید.

  • با طی این مراحل در صورتی که فرد بلاک شده برایتان پیامی ارسال کند، شما آن را دریافت نخواهید کرد. این قضیه برای تماس صوتی و تصویری هم به همین شکل خواهد بود.
  • تصویر پروفایل شما برای فردی که بلاک کرده‌اید، پنهان خواهد شد.
  • در صورتی که فرد بلاک شده برای شما پیامی ارسال کند، تنها یک تیک کنار پیام نمایان می‌شود. این تیک نشان دهنده ارسال موفقیت آمیز پیام بوده و فرد مقابل متوجه عدم دریافت آن توسط شما خواهد شد.
  • در مرحله ۶ با انتخاب Report and Block، همراه با بلاک کردن فرد حساب آن را به واتس اپ ریپورت خواهید کرد.
  • برای آنبلاک کردن افراد باید پس از طی مراحل بالا گزینه Unblock را انتخاب کنید.

منبع : کلیک

درباره‌ی مدیر لاین استور تبلیغات شبکه های اجتماعی

من یکی از همکاران لاین استور هستم به عنوان طراح سایت و تولید محتوا در مجموعه لاین استور می باشم من عاشق برنامه نویسی و طراحی سایت هستم و ورزش مورد علاقه ام فوتبال است

اینو دیدی ؟

سیر تا پیاز لوکیشن گذاری یا موقعیت مکانی (Location) در اینستاگرام

لوکیشن چیست ؟ لوکیشن ها قسمتی از اینستاگرام هستند که شما می توانید مکان مورد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.